Ronda, de finom padlizsán krém
Egészséges és finom kenyérre kenve kielégítő és tartalmas, pikáns étkezésben lesz részed, nagy bűnözés nélkül.
Amiből a krémet létrehozzuk:
1 padlizsán sütve, 2 teáskanál olívaolaj, 1 teáskanál mustár, pici citromlé, 1 újhagyma
Süsd meg a padlizsánt, ami nem egy bonyolult művelet. A padlizsán zöld részét le kell vágni, mert állítólag nem egészséges és keserű ízt adhat. Szurkáld meg a zöldséget több helyen és irány a sütőbe. Én egy sütőpapírt szoktam alá rakni, mert ha sül, levet enged. Addig süsd, míg be nem ráncosodik és tapintásra puhány.
Ezután már csak ki kell fordítani húsából, majd a mag nélküli részeket bedobod egy mixerbe, turmixba és a többi hozzávalóval egyneműsíted.