Ronda, de finom padlizsán krém

20150929_120417_2.jpg

Egészséges és finom kenyérre kenve kielégítő és tartalmas, pikáns étkezésben lesz részed, nagy bűnözés nélkül.

Amiből a krémet létrehozzuk: 

1 padlizsán sütve, 2 teáskanál olívaolaj, 1 teáskanál mustár, pici citromlé, 1 újhagyma

Süsd meg a padlizsánt, ami nem egy bonyolult művelet. A padlizsán zöld részét le kell vágni, mert állítólag nem egészséges és keserű ízt adhat. Szurkáld meg a zöldséget több helyen és irány a sütőbe. Én egy sütőpapírt szoktam alá rakni, mert ha sül, levet enged. Addig süsd, míg be nem ráncosodik és tapintásra puhány.

20150929_114633_2.jpg

Ezután már csak ki kell fordítani húsából, majd a mag nélküli részeket bedobod egy mixerbe, turmixba és a többi hozzávalóval egyneműsíted.